Kasko

Home / Usluge / Osiguranje / Kasko

kasko

Ukoliko želite da se potpuno zaštitite u slučaju svake materijalne štete nastale na vašem vozilu u zemlji i inostranstvu, kao i u slučaju krađe vozila, morate posedovati polisu kasko osiguranja.

Za razliku od obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, kasko osiguranje nije obavezno osiguranje, već predstavlja vrstu dobrovoljnog osiguranja od šteta pričinjenih na sopstvenom vozilu. Prijava šteta nastalih po polisi kasko osiguranja vrši se kod osiguravajućeg društva sa kojim ste zaključili ugovor o osiguranju.

Kasko osiguranje vozila je vid osiguranja koje vam omogućava da osigurate vozilo od: krađe, loma stakala i farova, štete koju ste sami prouzrokovali, štete prouzrokovane od N.N. lica, požara, elementarnih nepogoda, demonstracija i manifestacija, pada ili udara nekog predmeta…

Delimično kasko osiguranje (lom stakla)

Jedno od najčešćih oštećenja na vozilu je oštećenje stakala. Zaključivanjem delimičnog kasko osiguranja obezbeđena je osiguravajuća zaštita za sva stakla standardno ugrađena na vašem vozilu, izuzev stakala (plastike) na svetlosnim uređajima i ogledalima.