Auto škola

Home / Autocentar Zlokolica / Auto škola

IMG-48ea48075372ee32bd4078d66e1b7b83-V

Osnovni cilj koji smo postavili prilikom osnivanja jeste pravilno sprovodjenje Zakona o bezbednosti saobracaja kroz obuku. Prenoseci znanja i vestine o voznji nasim kandidatima pripremamo ih da jednog dana u praksi postanu izuzetno dobri vozaci. U svakodnevnom radu kroz razgovor sa kandidatima podsticemo razvijanje njihove svesti o kulturi saobracaja jer je ona itekako bitna da bi oni jednog dana postali savesni i bezbedni vozaci.

Naš tim predavača i instruktora čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Našim kandidatima predavači su na raspolaganju i nakon završetka nastave ne bi li im razjasnili sve nedoumice koje imaju povodom materije sa predavanja. Teorijska nastava odvija se u moderno opremljenom prostoru po zakonom propisanim uslovima. Obezbedjujemo svu neophodnu stručnu literaturu za polaganje teorijskog ispita.

Auto škole poseduje modernu učionicu opremljenu savremenim nastavnim sredstvima, predavače teorijske nastave sa dugogodisnjim iskustvom u bezbednosti saobracaja, koji su dostupni za konsultacije svakoga dana. Svaka vaša sugestija, primedba ili predlog su dobrodošli i nama jako dragoceni.